De klassieke uitstraling van glas in lood

Ook voor moderne woningen een unieke look

Bij glas in lood denkt u misschien vooral aan kerken. Niet gek, want in veel kerken kunt u de prachtige glas-in-loodramen van onze hand bewonderen. Maar ook in uw eigen huis is een plekje te vinden voor zo’n klassiek raam van het Haarlems Glas in Lood Huis. Wij zijn gespecialiseerd in glas in lood zetten, met moderne of traditionele methodes. Zo garanderen wij een perfect resultaat.

Toepassingen van glas in lood

Religieuze taferelen in uw huis liggen misschien niet zo voor de hand, maar er zijn tal van andere manieren waarop u glas in lood kunt inzetten. Plaats het bijvoorbeeld in uw badkamerraam. Zo voorkomt u inkijk, en geniet u tijdens het douchen van een schitterende lichtval. Ook en-suite-deuren verfraait u met glas in lood in een handomdraai. Niet alleen een klassiek interieur knapt hiervan op; juist in een moderne woning zorgen binnendeuren met glas in lood voor een mooi stilistisch contrast.

Glas in lood reparatie bij u thuis

Bij het Haarlems Glas in Lood Huis repareren en restaureren we uw raam vakkundig. Zo nodig halen we het glas uit het lood en plaatsen we dit in een reinigingsbad om het grondig schoon te maken. Nadat we het terug hebben geplaatst, wordt het waterdicht gekit en indien nodig bij u thuis teruggeplaatst door onze montagedienst. Uiteraard zijn reparaties ook mogelijk.

LEES MEER

Glas met lood

Als enige in Nederland produceren wij glas met lood. Een product dat lijkt op glas in lood en hiervan haast niet te onderscheiden is. Glas met lood kan worden toegepast op dubbel glas. Het isoleert de warmte daardoor beter. Wij vertellen u graag meer over de toepassingen van glas in lood.

MEER WETEN?

Zelf glas in lood zetten?

Bij het Haarlems Glas in Lood Huis mag u ook zelf aan de slag. Wij bieden workshops glas in lood, waarmee in u een dag zelf de basistechnieken onder de knie krijgt.

AAN DE SLAG!

Haarlems Glas in Lood Huis

Generaal Cronjéstraat 3-5
2021 JA Haarlem

Privacyverklaring

Telefoon

 023 - 535 65 11

E-mail

 info@haarlemsglasinloodhuis.nl

KvK 37075580

Openingstijden

Dinsdag 09:30 - 17:00

Woensdag 09:30 - 17:00

Donderdag 09:30 - 17:00

Vrijdag 09:30 - 17:00

Zaterdag 09:30 - 13:00